Organització

Víctor Terradellas i Maré

Víctor Terradellas i Maré

President

(Reus, 1962). Empresari i activista polític i cultural. President i fundador de la Fundació CATmón. Editor de Catalan International View i ONGC, una revista dedicada al pensament polític, la solidaritat, la cooperació i les relacions internacionals. Sempre lligat a l’activisme polític i social tant a nivell nacional com internacional, va ser impulsor de la Plataforma per la Sobirania i responsable de diversos projectes de cooperació en escenaris tan diversos com el Perú, Bolívia, Xile, Argentina, Bòsnia i Hercegovina, Kosovo, Albània, l’Afganistan, Mongòlia, el Pakistan i el Kurdistan. És l’exsecretari general de Relacions Internacionals de Convergència Democràtica de Catalunya.

Francesc de Dalmases i Thió

Francesc de Dalmases i Thió

Director

(Barcelona, 1970). Periodista i consultor en matèria d’ajut humanitari i cooperació al desenvolupament. Ha estat president (1999-2006) de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), coordinador de la delegació de l’estat Espanyol a l’Oficina per a les Llengües Minoritàries (1995-1999), coordinador de la tercera conferència del CONSESU (Conferència de les Nacions Sense Estat Europees) (1999), coordinador de Europa de les Nacions (1993-1999). Ha estat expert internacional en projectes de cooperació en països com l’Afganistan, el Pakistan, Mongòlia, Kosovo, Albània, Bòsnia i Hercegovina, Mèxic, Guatemala, el Marroc i la República Democràtica del Congo. És membre del Consell de Cooperació del Govern català. L’any 2001 va entrar a formar part del Comitè d’Ajut Internacional de Barcelona i és membre directiu de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes.
Nigel Balfour

Nigel Balfour

(Londres, 1966) és traductor freelance. Ha viscut temporades llargues a Catalunya des de l’any 1993. És el traductor de la Catalan International View des del seu primer número. Ha realitzat encàrrecs de traducció per al diari Ara, empreses de relacions públiques, acadèmics catalans de renom i la Fundación de Cultura Islámica, entre d’altres. Quan no tradueix treballa per a la Cambridge University com a formador de professors. Viatger incansable, a més a més de a Catalunya, ha viscut i treballat a l’Equador, Tailàndia, el Japó i Oman.

Júlia López

Júlia López

(Menorca, 1984) és traductora freelance. Llicenciada en Traducció i Interpretació a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, ha viscut a Austràlia, Anglaterra i els Estats Units. És l’actual responsable de traduccions, assessorament i estandardització lingüística de les revistes ONGC i Catalan International View. A banda de fer traduccions, corregeix i revisa textos per a altres editorials i dóna classes d’anglès, espanyol i català.

(Barcelona, 1979) és dissenyadora gràfica. Va estudiar disseny gràfic i publicitat E.A.A.O.A a la Llotja de Barcelona i compta amb més de 16 anys d’experiència en el món del disseny. Ha col·laborat per a grans, petits i mitjans clients, empreses i marques. Controla la major part del software de disseny tot i que abans tot passi per la seva llibreta. Sempre a l’aguait de les noves tecnologies, els aspectes que més la motiven a l’hora de treballar són el gust per l’estètica, el fet de transmetre, l’impacte visual, la cura dels petits detalls i fer productes memorables i atemporals, entre d’altres. Fa quatre anys que col·labora amb la Fundació CATmón.

Pol Serrano

Pol Serrano

(Barcelona, 1988) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Abat Oliba CEU i Màster en Política i Relacions Internacionals per la Universitat de Kent. La seva tesis es centra en la defensa i la construcció nacional. Actualment Investigador d’Afers Europeus i Política de Seguretat de la Fundació CATmón, està especialitzat en seguretat i qüestions nacionals. Compta amb una àmplia experiència en el camp de la previsió econòmica i l’anàlisi geopolítica.